mandag 5. desember 2011

"NY" blomsterpotte

-Beate-

8 kommentarer:

 1. Så flink du er med heklinga! Det ble stilig :D
  Jeg har endelig fått kjøpt mer garn, så nå kan jeg fortsette på et teppe jeg holder på å hekle... Mon tro om jeg rekker å bli ferdig til jul.. Hvis ikke blir det neste jul :p

  Fint tre i gangen din! :D
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Du er flink til å hekle. Dessverre er det noe jeg aldri har lært meg. Du kan jo hekle puter, brikker, skjerf etc.

  Lykke til.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Kjempe fint! Flink du er...jeg er ikke noe god på "gjør det selv", hehe....Kjempe fin komentar du la igjen inne hos meg, det varmer virkelig!

  SvarSlett
 4. Hei! Så koselig at du tittet innom bloggen min:-). Og så utrolig fin blomsterpotte! Ha en fin tirsdag! Klem Elin

  SvarSlett
 5. Så nydelig! Og utrolig morsomt med den lille kula på sida :)Er også litt hekta på hekling om dagen, men tiden går så alt for fort. Og ikke hekler jeg spesielt fort heller tror jeg for synes ikke jeg blir ferdig med noen ting ;)

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for kommentar på bloggen min. Dette var en kul ide. Veldig annerledes. En ide - har du sett denne http://apartmentdiet.com/post/394491493/hello-beautiful-knitted-lamp-and-industrial synes den er super, men vet ikke om det er litt skummelt og brannfarlig..
  Klem Hege

  SvarSlett
 7. denne gikk rett inn i hjertet mitt! sååå utrolig nydelig! så flink du er!

  SvarSlett
 8. Hei! Så hyggelig at du fant meg, og takk for kommentar! Så fin den ble!! Flink du er! Jeg har ikke heklet siden ungdomsskolen, så det har gått i glemmeboka. Hadde vært gøy å lære seg igjen, kanskje ikke så vanskelig som det ser ut. Kjempe fin blogg med masse inspirasjon! Legger meg til som følger. Hilsen fra Henriette

  SvarSlett