lørdag 3. desember 2011

BildeTre ♥
Et bildetre laget av lilla og litt rosa teip!
Noe så enkel, billig og dekorativt, I love it ♥

-Beate-

7 kommentarer:

 1. Wow-det var kjempetøft!! Du er så flink, får tonnevis av inspirasjon hver gang jeg besøker "deg"!! Kanskje jeg må prøve å lage et slikt tre på guttenes rom.. :) Knallfint!

  SvarSlett
 2. Fiiiint;)
  Herlig inspirasjon;)
  Kristine

  SvarSlett
 3. Et sånt tre er kjempekult! Og, ikke minst; de kortene der var bare supermorsomme! Tusen takk for at du tittet innom min blogg og la igjen en koselig hilsen! Ønsker deg en strålende jul! Mvh Bente

  SvarSlett
 4. Flott blogg, og likte treet laget med washi tape! Elsker den tapen, legger mes som følger hos deg;) Ses innom hos meg? Lisette

  SvarSlett
 5. Takk for hyggeleg kommentar!
  Dei to lysande tre du såg er del av ein stor stake med 4 tre. Trea er i plexiglas, og kvart av dei vert lyst opp av eit lite lys i botnen. Eg såg staken i ei brosjyre for nokre år sidan og fekk den lokale el.butikken til å bestille den - ikkje akkurat billeg... Den er frå Star trading, men eg finn den ikkje i vareutvalget i dag.
  God søndag!

  SvarSlett
 6. Artig! Så søte kort også!!
  Så hyggelig at du la igjen en kommentar hos meg og ville legge deg til som følger! -Da fant jeg bloggen din også. Har lagt meg til som følger :)
  Ha en fin adventsøndag!
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 7. så kult det ble. Dette huset deres ser jo heilt fantastisk ut, og samme med bloggen din. Gler meg til å følge deg videre. :)

  Henriette

  SvarSlett